BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Xerez - Sevilla 2 (1.55) / 8 unitati


Sevilla spera sa se apropie de "granzii" Real si Barcelona inaintea deplasarii de la Xerez. Gazdele par cea mai slaba echipa din Primera, reusind o singura victorie in 8 partide si in consecinta acumuland doar 5 puncte. Surprinzatoarea nou-promovata vine dupa doua rezultate foarte slabe, 0-1 la Tenerife (o echipa de nivelul lor) si 1-2 acasa in cupa cu Osasuna. Xerex se poate "lauda" cu cel mai slab golaveraj(-11) si o infrangere la scor pe Santiago Bernabeu(0-5). Sevilla are mare nevoie de cele 3 puncte azi, tinand cont ca au luat doar un punct din ultimele doua etape de campionat: 0-1 pe El Riazor cu La Coruna si 0-0 acasa cu Espanyol. Sevilla are maximum de puncte in CL si e aproape calificata, in consecinta nu cred ca andaluzii vor fi distrasi prea mult de meciul de la mijlocul saptamanii viitoare. Sevilla are destul de multe absente pentru aceasta deplasare: Palop, Kanoute, Fazio, DE Mul si Acosta.
Un detaliu interesant e ca Xerez are foarte multi fosti sau actuali jucatori ai Sevillei in lot, unii dintre ei(imprumutati) nu au drept de joc azi.Acestia sunt Prieto, Armenteros si Casado.
Echipe probabile: XEREZ: Renan; Francis, Leandro Gioda, Aythami, Mendoza; Keita, BergantiƱos, Orellana, Carlos Calvo; Maldonado, Bermejo. SEVILLA: Varas; Konko, Squillaci, Dragutinovic, Fernando Navarro; Navas, Renato/Capel, Zokora, Perotti; Negredo, Fabiano.
Desi are multe absente in lot, Sevilla este una din cele mai solide echipe din Europa la ora actuala si cred ca gazdele de azi nu vor rezista chiar daca se vor pune pe doua linii.Sevilla isi creeaza foarte multe ocazii de gol si mizez pe cel putin doua reusite si azi.Bafta!


Miza: 8 unitati
Eventual profit: 4.4 unitati

Andrei Pavel Punct