BETFORCASH - pariuri sportive

BETFORCASH REVINE IN "CIRCUIT"

Ei bine dragi prieteni, iata ca pana la urma am reusit sa ne punem pe picioare si sa ne intoarcem acolo unde ne este locul, intre siturile de pariuri sportive de pe internet. Spun "noi" si asa fac de fiecare data cand ma refer la acest site fiindca nu e vorba numai de mine ca unic administrator al sitului ci si de voi, cititorii si colegii mei. Un cliseu vechi de cand lumea dar care in cazul de fata este un adevar pur si va rog frumos sa ma credeti. Betforcash a avut mare noroc sa dea peste oameni de mare calitate, oameni care au fost alaturi de noi in cele mai grele momente, dovada ca in seara aceasta nu stau si ma uit singur la aceasta relansare desi de trei luni BFC`ul nu a mers. Baieti ca Ocean, Popcalin, Andrey, Sorin, Ax, Balu, Yanis, Andy, Dimcik, Jermaine, Ilie Nastase :), Soult, Ares, Cicy si multi altii, unii veterani, altii mai noi, toti sunt insa parte dintr-un intreg. Imi pare rau fata de cei pe care nu i-am mentionat sau poate i-am uitat dar e greu sa dau sute de nume, va dati seama. Avand in vedere ca interactionez constant cu atatia cititori, de la unii primesc ajutor, de la altii sugestii, nu pot sa privesc betforcash`ul altfel decat ca pe o mare familie. Asta simt, 100%, fara balarii si asta este cea mai importanta calitate a acestei fituici de internet: suntem o comunitate, lucru pe care mi`l doream cel mai mult. Stati sa vedeti cand ne facem si forum :)

In ce directie se intreapta betforcash? Va cam trebui sa o luam nu de la zero, dar de la unu. Am pierdut unii cititori, am pierdut unii parteneri, am pierdut relevanta in motoarele de caut
are si alte chestii din acestea tehnice. Referitor la continut, vom merge pe aceeasi linie, nicio schimbare majora deocamdata. Vreau insa de la noi constanta si calitate. Personal voi face tot ce depinde de mine pentru a nu mai alterna perioadele incredibile cu cele 'horror', pentru a fi din ce in ce mai buni. Stiu foarte bine unde vreau sa ajunga betforcash si acolo va si ajunge: sa castigam toti de pe urma sa. Voi, eu, toti! Situatie castig - castig. Pentru asta am infiintat situl si promit sa perseverez pana cand voi atinge obiectivul. Experienta si cunostintele sunt de partea noastra, ne trebuie atentie si concentrare pentru a nu mai da rateruri. Personal sunt hotarat sa fiu mai bun in ceea ce fac de acum incolo, vreau si de la voi asta !

Dupa 2 ani de zile presarati de probleme si 'nenorociri' de genul celei tocmai trecute iata ca betforcash nu moare. Motivul este cel din primul paragraf si cred ca realizati si voi asta. Cred ca realizati faptul ca betforcash va este dator cu un mare
MULTUMESC. Va las cu cateva poze de la inceputurile noastre si cu artificiile care vor zbura toata noaptea, pana spre dimineata.

VA MULTUMIM !!!


Andrei Pavel Punct