BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Inter Curtea de Arges - Univ.Craiova 2 (2.20) / 8 unitati


Au ratat la mustata in sezonul trecut clasarea pe un loc ce permite participarea in Cupa UEFA. Nu au vandut niciun jucator de baza cu speranta si dorinta de a se bate si in acest an competitional cu "marile nume" ale fotbalului romanesc. Insa dupa 12 etape se afla pe primul loc retrogradabil cu doar 11 puncte. Vorbim de Universitatea Craiova, echipa ce in trecut era in top si la numar de sustinatori. Acum, datorita situatiei grele se pare ca s-a creat un hau intre conducere, jucatori si "tribuna" de pe Oblemenco, astfel ca patronul Mititelu a decis sa mute echipa departe de scandal, la Turnu Severin. Cu o problema se pare rezolvata, a mai ramas ca Mititelu sa "mute" macar o parte din forma sportiva a Craiovei de sezonul trecut in prezent. Cu un lot tanar dar plin de talente, se intampla un lucru aproape inexplicabil la echipa olteana. Aproape, pentru ca situatia financiara precara si schimbul antrenorilor pot fi considerate in mod cert o sursa a momentului dificil actual.
Cu un singur punct acumulat in deplasari, Universitatea merge la Mioveni in aceasta seara pentru a "urni" reabilitarea echipei. Pare un moment prielnic, tinand cont ca adversara International Curtea de Arges este lamentabila pe teren propriu(ipotetic vorbind), doar 3 puncte. Trupa lui Stefan Stoica este una a extremelor, niciun egal in 12 meciuri si un onorant loc 10. Insa a fost o perioada mai "accesibila", datorita meciurilor cu Astra si Alba Iulia. Etapa trecuta au pierdut clar la Vaslui, desi scorul nu indica acest fapt(0-1).
Echipe probabile:C.DE ARGES: M.Popa - D.Matei, O.Viera, Ratiu, Neagu - Bacila, Vezan, Voiculet, Izvoranu, Frasineanu – Itu.CRAIOVA: S.Lung jr - V.Badoi, Gaman, Mitchell, Rose - Prepelita, Dilevski, D.Stoica, Trica - M.Costea, Fl.Costea.
Universitatea a aratat o imbunatatire in joc etapa trecuta la Urziceni, desi a pierdut cu 3-2(in min 90!). Eugen Neagoe e un antrenor bun, cu rezultate bune la Pandurii. Nu e genul de om blazat si superior, de aceea cred ca poate reabilita echipa prin munca. Dimpotriva, cred ca unii jucatorii olteni au aceasta problema(Trica, Costea, Stoica). Talent exista, diferenta de valoare dintre cele doua echipe ce se infrunta azi e clara, totul va depinde de cum isi va motiva jucatorii Neagoe.
Din punctul meu de vedere, situatia sta exact asa: International ocupa un loc prea sus in clasament pentru valoarea echipei si fotbalul scoate la iveala in cele din urma ce e mai bun. Nu sunt nici pe departe un fan al Universitatii, ci unul al calitatii. Oltenii au al treilea atac din liga si multi jucatori peste nivelul mediu de tehnicitate al campionatului romanesc. Craiova e mult mai valoroasa si mizez pe o victorie in deplasare azi. 


Miza: 8 unitati
Eventual profit: 9.6 unitati

Andrei Pavel Punct