BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Phillip Kohlschreiber - Arnaud Clement 1 (1.55) / 8 unitati


Se apropie primul turneu de mare slem al anului, Australian Open si unii jucatori de top si-a facut incalzirea in aceasta saptamana cu turnee din zona Australiei. Am ajuns in semifinalele turneului de la Auckland, unde neamtul Philipp Kohlschreiber e la doi pasi de trofeu. V-ati dat probabil seama din formulare ca il vad favorit cert in aceasta noapte pe Kohli, fost castigator al turneului in 2008 si sfert-finalist in 2009. Adversarul sau este experimentatul francez Arnaud Clement(32 de ani), care a "detonat o serie de bombe" pentru a ajunge in acest act. Desi a pierdut in primul meci al anului cu Odesnik, Clement i-a eliminat apoi aici la Auckland pe Chardy, Ferrer si Melzer.Jucatori de top 50, dar care nu au inregistrat rezultate deosebite pe hard. Chiar si asa, Clement e o revelatie, tinand cont ca anul trecut a castigat doar 5 partide pe hard outdoor.
Sa vorbim si de Kohlschreiber. La fel ca si Clement, n-a pierdut niciun set pana acum si mai mult a castigat fiecare meci in scurt timp(1 ora maximum). Este adevarat ca neamtul a intalnit adversari mai slabi decat francezul, poate ajutat si de pozitia in clasament(27 fata de 67 Clement). Din punctul meu de vedere, Kohli e mai bun decat Clement in toate aspectele jocului. Chiar daca niciunul dintre ei nu are serviciu de speriat, Kohli are procentaje mai bune in acest departament de-a lungul saptamanii. De asemenea, la deplasare in teren il vad superior. Mai mult, daca meciul se va prelungi(3 seturi), Kohli are clar prima sansa.Cei doi s-au mai intalnit o singura data, in 2007 la Munich, 6-2,7-6 pentru neamt.
Cum spuneam si la inceput, cred ca in acest moment Kohlschreiber are prima sansa chiar la castigarea trofeului, tinand cont ca in cealalta semifinala sunt Isner si Montanes, tenismeni sub valoarea neamtului. Acestea fiind zise, mizez pe o victorie in aceasta noapte(ora 2.00) a lui Kohli in 2 sau 3 seturi.Bafta!

Miza: 8 unitati
Eventual profit: 4.4 unitati

Andrei Pavel Punct