BETFORCASH - pariuri sportive

BALU: Middlesborough - Ispwich 1 (1.80) / 5 unitati

Iata ca incepe un nou sezon de Championship , sezon in care din nou echipa care nu de mult invingea Steaua in Cupa Uefa la sfarsitul unui meci de infarct, va lupta pentru a obtine biletele ce duc in prima liga din Anglia.Dupa sezonul rusinos de anul trecut , doar locul 11 ,iata ca formatia condusa de Gordon Strachan isi pune mari sperante ca la finalul campionatului sa mearga in prima liga.Pentru a indeplini acest obiectiv , antrenorul scotian si-a adus alaturi 3 dintre jucatorii cu care a mai lcurat in trecut : Kris Boyd ,Kris Thompson si Steve Mc Mannus .
Daca ar fi sa analizam din punct de vedere al calitatii jucatorilor din ambele formatii observam ca formatia din Boro sta mult mai bine ,iar cu un antrenor precum Strachan nici nu se pune problema sa nu joci la victorie.
De partea cealalta ,formatia condusa de legendarul Roy Keane nu da dovezi ca ar putea spera la o promovare in prima liga .Fara prea mari transferuri, in general fiind promovati tinerii jucatori de la pepiniera clubului nu cred ca formatia din Ispwich va face mare branza in acest sezon, specialistii oferindu-le o cota buna pentru retrogradare.
Daca stam sa analizam sezonul trecut ,meciul pare echilibrat ,insa dorinta de revenire a gazdelor precum si diferenta actuala a calitatii jucatorilor isi va spune cuvantul.Precedenta partida directa de pe Riverside s-a incheiat cu victoria gazdelor , scor 3-1.
Consider ca va fi un meci frumos,ambele formatii practicand un joc bun,insa echipa mai tare si cea care va obtine cele 3 puncte fiind Middlesborough. Sa avem noroc.




Miza: 5 unitati
Eventual profit: 4 unitati

Andrei Pavel Punct