BETFORCASH - pariuri sportive

BETFORCASH desfasoarea un scurt concurs de pariuri sportive in perioada 21-24 octobrie. Premiile constau in 7 freebeturi bwin de 15 RON, care vor fi acordate in felul urmator: unul joi si sase pe perioada weekendului (sambata-duminica). Pentru a va inscrie trebuie sa procedati in felul urmator:

Postati aici un comentariu in care scrieti adresa dvs. de e-mail. Comentariul nu va fi afisat, pentru a va proteja datele personale, insa stati fara grija, un administrator il va vedea. Comentariul trebuie postat din postura de utilizator inregistrat (tebuie sa aveti un cont google, astfel ca sa nu se dea cineva drept dumneavoastra la sfarsit daca veti castiga - cel mai simplu faceti un cont la gmail si apoi introduceti mailul si parola la formularul de comentarii). DATA LIMITA DE INSCRIERE ESTE VINERI, ora 23:59.

regulament - desfasurare - premii

Pentru intrebari sau nelamuriri apelati la chatul din dreapta paginii.

1 comentarii

  1. Vio // 23 octombrie 2010 la 18:10  

    Noroc si sanatate!
    Iata si cele 3 meciuri ale mele pentru concursul din week-end:

    Trabzonsport - Genclerbirligi 1
    Cota: 1,40
    Miza: 10 u
    Castig: 4,0 u

    Aflata intr-o forma de zile mari, Trabzon profita de scarea de turatie a granzilor turci Fener, Besiktas si Galata, incercand sa dea lovitura, cum a facut-o Bursa in sezonul trecut. Acum, adversara ii este o echipa care in deplasare sta dezastruos, si care are ca unic scop evitarea retrogradarii. Pe care, poate o va realiza, dar fara vreun punt acumulat astazi
    Cercle Brugge - Eupen
    Cota; 1,45
    Miza: 10 u
    Castig: 4,5 u

    Cercle Brugee este o echipa mica in campionatul destul de slab al Belgiei. Totusi, acum a reusit o serie de meciuri frumoase, intrand in cartile cupelor europene. Dupa ce a reusit sa invinga superputerea Anderlecht, e putin probabil sa se impiedice de ultima clasata, Eupen, care pana acum, in 9 etape nu a aacumulat decat un punct. Handicapul este si le binevenit, dar fiind vorba de un concurs, ma rezum la solist direct. De pe locul 7, Cercle va sari pe 5 la sfarsitul acestei etape.

    Alkmmar - Willem H1
    Cota: 1,53
    Miza: 10 u
    Castig: 5,3 u

    Dupa un inceput de campionat ezianta, Alkmaar incepe sa-si revina, atacand locurile fruntase. Desi abia pe 7, are toate sansele sa salte acum, cand intalneste lanterna rosie, Willem. Cum pana acum, gazdele nu au reusit vreo victorie la doua goluri, e clar ca aceasta trebuie sa vina, si vorba aia, daca nu cu lanterna, atunci cu cine? Linia de clasament afara a oaspetilor este sugestiva: 0-1-4, 1-10, deci e clar: va fi macel acolo.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct