BETFORCASH - pariuri sportive

BALU: Wigan - Manchester United 2 (1.55) / 6 unitati

Liderul la zi din Premier League intalneste in etapa cu numarul 28 pe una dintre candidatele serioase la retrogradare , echipa ce ocupa momentan pozitia cu numarul 18 rusind contraperformanta ca in ultimele 12 partide jucate impotriva diavolilor sa nu castige absolut nici un punct, mai rau fiind faptul ca au inscris doar 4 goluri in toate aceste partide directe.Pot spune ca este doar o formalitate pentru diavoli sa isi adjudece cele 3 puncte, singura problema punandu-se in privinta golurilor inscrise.Manchester vine dupa partida din UCL in care a intalnita formatia franceza Olimpique Marseille , meci in care baietii lui Ferguson si-au indeplinit obiectivul bine cunoscut si anume de a nu primi gol si de a incerca sa transeze calificarea pe teren propriu.
Ferguson va alinia cel mai bun lot posibil , Rooney si Berbatov fiind gurile de foc in aceasta partida.
Wigan practica cel mai modest fotbal din Premier League , iar locul ocupat in acest moment consider ca este meritat . Cu acest stil urat de inchidere al jocului,acea atitudine anti spectacol anti-joc ,cu mingi aruncate in fata si cu speranta ca unul dintre atacanti isi va face datoria de a a invinge singur o defensiva nu cred ca pot supravietui acestui sezon .Nu exista atitudine la aceasta formatie ,nu exista dorinta , iar acest lucru se simte prin prisma rezultatelor .Suporterii sunt dezamagiti si asta se simte mai ales in meciurile de acasa avand in vedere ca in meciurile jucate pe teren propriu au prestatii modeste.
Oaspetii de astazi nu isi pot permite pasi gresiti , in ceafa lor sufland formatia lui Arsene Wenger care are sunt la diferenta de un punct insa cu o partida jucata in plus.Ultimele 5 partide arata in dreptul diavolilor 4 victorii si o infrangere(1-2 cu Wolwerhampton , una dintre cele mai modeste prestatii ale lui United din acest sezon ) , golaveraj 14-6. Avand in vedere ca se anunta partida cu Chelsea si ca Arsenal asteapta pasi gresiti ai liderului consider ca United va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte de astazi . Nu mai sunt multe de zis , meciul se va juca mai mult in terenul gazdelor de la Wigan , iar defensiva acestora va da cateva rateuri astazi in urma carora diavolii vor reusi sa obtina victoria . Ca scor corect as pune 3-0 pentru Manchester .Sa avem noroc !

Miza: 6 unitati
Eventual profit: 3.3 unitati

Andrei Pavel Punct