BETFORCASH - pariuri sportive

ARDEAL: Brescia - Inter 2 (1.70) / 9 unitati


Fiind un nou tipster al site-ului ar trebui sa ma prezint, sunt un parior de multi ani, poate peste 10 ani de zile, in ultimii 4 ani am inceput sa joc serios la pariuri, realizand ca se poate face profit frumos din pariuri daca analizezi cum trebuie si daca te tii de Moneymanagement. Sunt un fan la tenisului si al fotbalului, joc deobicei Tenis masculin si fotbal in campionatele cunoscute ale lumii(unde informatiile sunt mai usor de cules). Sper sa avem „o calatorie” profitabile si o colaborare pe masura. Sper sa nu supar pe nimeni, dar urmarind acest site de mult timp stiu ce se intampla pe chat, nu astept de la nimeni multumiri sau felicitari, dar nici jigniri, eu scriu predictii pentru a informa lumea si pentru a arata o perspectiva asupra unui eveniment. Cine vrea sa parieze ce sugerez bine, cine nu, nu. Si sa incepem cu analiza meciului.
In mod normal acest meci nu ar trebui sa reprezinte un pericol pentru noi pariorii, intalnindu-se locul 2, Inter, si penultimul loc, Brescia. Inter vine dupa 4 victorii consecutive in campionat, cu echipa mult mai puternice decat Brescia(Fiorentina, Sampdoria, Genoa, Cagliari). Pe cealalta parte Brescia nu a mai castigat de 4 meciuri, ultima victorie fiind cu Bari(ultimul loc), dar egaluri a facut cu Udinese si Napoli in deplasare, dupa niste jocuri gen “autobaza” si ratari fara numar pentru echipele gazda. Nu ma prea bazez pe statistici, deci cred ca asta ar fi de zis din acest punct de vedere.
Indisponibili sunt in ambele tabere, la Brescia: fundasii Dallamano, Accardi si Zambelli si mijlocasii Cordova, C. Zanetti si Filippini. Lipsind fundasul dreapta de baza(Zambelli) ma astept sa predomine atacurile pe flancul stang al Interului, iar lipsind playmaker-ul Cordova, ma astept sa nu prea isi creeze situatii de atac, el fiind creierul si imaginatia echipei. La Inter lipsesc fundasii: Samuel si Cordoba(accidentati) si Chivu suspendat, mijlocasii Thiago Motta(suspendat) si Cambiasso(usor accidentat) si atacantii David Suazo(care oricum nu a jucat niciun meci in sezonul de fata) si Diego Milito(nefiind atacantul de baza al echipei)
Prevad un meci la inceput de tatonare, cu posesia Interului(peste 60%) iar apoi pana urma tot greseste un jucator “rezerva” de la Brescia si primesc golul. Si de aici se va scrie istoria meciului, Brescia descoperindu-se si jucatorii “vitezomani” ai Interului vor trebe prin aparare ca cutitul cald prin unt.
Toate astea fiind spuse, meciul ar trebui sa mearga doar intr-o directie, clasa jucatorilor, forma, pozitia din clasament, calitatea antrenorilor, toate indica catre o victorie a Interului.
Intr-un final recunosc ca cota nu este una fantastica, nefiind un valuebet, dar consider ca am analizat corect meciul si merita jucat cu o miza destul de mare. Pentru mine: 9 unitati pe victoria oaspetilor. Sa nu avem ghinion, pentru ca noroc nu prea avem nevoie daca nu avem ghinion si am analizat corect.

Miza: 9 unitati
Eventual profit: 6.30 unitati

Andrei Pavel Punct