BETFORCASH - pariuri sportive

ARDEAL: (+2)Davydenko Nikolay - (-2)Wawrinka Stanislas 2 (1.80) / 9 unitati


Handicap la gameuri. Indian Wells, turul 2, se intalnesc numarul 42 si numarul 14 mondial. Vreau sa incep prin a mentiona ca in tenis mentalitatea face difereanta intre castigatori si pierzatori. Nu vreau sa par ipocrit, nu ii putem compara pe Federer si pe Donald Young de exemplu, dar ma refer la valori apropiate. In acest meci dupa parerea mea toate indica care un o victorie categorica a elvetianului. Stanislas a avut un parcus aproape perfect pe hard anul acesta, castigant un turneu din cele doua jucate, la Chennai(in ianuarie), si facand Sferturi la Australian Open. Pe cealalta parte, Davydenko a prinjs finala la Doha, pierzand la Federer, el aratand un tenis destul de bine pus la punct, serva ii intra, preconiza un an promitator si o crestere in clasamentul final. Dar, au urma AO unde a pierdut lamentabil la Florian Mayer, care pot zice ca era intr-o forma buna(pentru el), dar nefiind un jucator de calitate foarte mare, ce imporntanta are. A urmat turneul de la Dubai, unul din turneele lui preferate, unde l-a umilit pe instabilul Garica-Lopez si a fost pus la punct in turul 2 de Thomas Berdych(care nici eu nu e in forma vietii). In turul intai al turneului de la Indian Wells a trecut cu greu de zguristul Fognini, care nu a castigat anul acesta niciun meci pe hard(pierzand la Nishikori, Nalbandian si Davydenko la Doha). Diferenta se vede de la o posta intre forma rusului din ianuarie si cea de acum, la Doha reusind sa il bata pe Fognini 6-1 6-4, iar acum pierzand un set 5-7 6-2 6-4. Pot zice de rus nu i-a intrat serviciul in momentele cheie, ca nu ii intra loviturile asa cum vrea cand trebuie, a avut ce-i drept lovituri specataculoase, dar putine, si daca cu Fognini nu faci fata, nu iti fa sperante prea mari cu Wawrinka. Sa spun ca anul trecut a iesit din turul 3 la acest turneu din cauza unei accidentari iar in cazul unui esec azi nu ar pierde prea multe puncte. Stan` nu a jucat anul trecut la Indian Wells, el putand castiga puncte pretioase, care il pot avanta in top 10 daca ajunge in finala, iar celelalte rezultate il avantajeaza. Sa mentionez ca asta si-a propus elvetianul. anul acesta vrea sa intre in top 8, el renuntand la nevasta si la copil, mutandu-se departe de ei pentru a se antrena cat mai bine. El declarase ca mai are maxim 5 ani de tenis in care poate lasa o impresia, poate demonstra ca "le are". Serviciul si loviturile de forehand vor fi avantajele elvetianului in acest meci, reverul daca il va stapani bine, nu va avea niciun fel de problema. Prevad un meci terminat in 2 seturi, gen 6-3 6-3.
H2H e 1-0 Davydenko(3-1 la Roland Garros pe zgura cand Nikolai era in forma vietii); consider ca nu prea conteaza acest aspect.
Fiind un meci de care sunt foarte increzator voi miza o miza mare, sa nu para ca pariez doar mize mari, dar consider cota foarte valoroasa si pariul cu probabgilitate foarte mare de reusita.
Ca sa se inteleaga, daca bate Wawrinka la 2 game-ri ne luam banii inapoi, daca bate la mai mult de 2 castigam.
Bafta tuturor.

Miza: 9 unitati
Eventual profit: 7.20 unitati

Andrei Pavel Punct