BETFORCASH - pariuri sportive


BALU: Stoke City -Arsenal 2 DNB (1.30) / 10 Unitati








Liderul deplasarilor din Premier League va incerca sa sparga aceasta nuca grea intitulata Stoke City pe Britannia Stadium , stadion unde doar Totenham , Man Utd , Blackpool si Fulham au reusit sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc .Pe teren propriu gazdele au obtinut 31 puncte in urma celor 9 victorii si 4 egaluri , cu un golaveraj 28-16.


Elevii lui Wenger au sanse minime la titlu , insa sansa lor de a reveni in carti o reprezinta victoria lui Chelsea , formatie ce intalneste in aceasta etapa diavolii lui Fergusson .


Ierarhia deplasarilor ne prezinta un lider incontestabil Arsenal ce a obtinut pe teren strain nu mai putin de 30 de puncte la urma celor 8 victorii si 6 egaluri , golaveraj 36-23. Ultimele 5 partide jucate in Premier League ne prezinta 2 victorii si 2 egaluri ai tunarilor , golaveraj 9-7 .Avand in vedere situatia actuala si sansa ce o reprezinta victoria lui Chelsea , consider ca in fata unei formatii ce nu mai are pentru ce juca si care se pregateste pentru meciul istoric din finala cupei Angliei un rezultat in afara victoriei este inadmisibil . Profit de sansa oferita de bet365 prin cota de 1.30 la draw no bet si mizez cu miza maxima , in caz de egal fiindu-mi returnata miza . Acest meci este un valuebet si merita incercat ! Sa avem noroc !





Miza: 10 unitati
Eventual profit: 3 unitati

Andrei Pavel Punct