BETFORCASH - pariuri sportive

ARES: Astra Ploiesti - Vointa Sibiu 1 (1.50) / 8 unitati


A venit etapa a doua a ligii 1 care pune fata in fata doua echipe cu obiective diametral opuse. Astra isi doreste sa atace locurile de cupe europene (ceva ce eu consider a fi nerealist avand in vedere lotul) in timp de sibienii vor face tot posibilul sa ramana in prima liga si sa lase o impresie buna.
Astra nu a pierdut nici un jucator important in pauza competitionala dar nu a reusit nici transferuri importante, exceptie facand poate doar Kubala si Cosmin Matei, dar in mare echipa va ramane aceeasi cu cea din sezonul trecut. In prima etapa ploiestenii au pierdut meciul disputat in deplasare cu CFR Cluj cu scorul de 2-0 facand un joc slab dupa parerea mea. Este adevarat ca si clujenii au aratat destul de bine. Acest pariu se bazeaza mai ales pe situatia in care se gaseste echipa oaspete. Vointa Sibiu a ajuns in prima liga in urma unor evenimentelor foarte controversate si despre care s-a discutat mult si nu voi continua aici. Sibienii nu au avut timpul necesar pentru a pregati o echipa care sa faca fata pe prima scena a fotbalului romanesc si cred ca le va fi aproape imposibil sa se mentina. Trebuie avut in vedere ca si perioada lor de pregatire a fost una mai restransa avand in vedere barajul pe care l-au disputat. Chiar si in liga a 2a oaspetii de astazi erau o forta la meciurile disputate pe teren propriu, in timp ce in deplasare era o echipa mediocra. In cea mai mare surpriza a primei etape Vointa Sibiu a facut un egal pe teren propriu cu Steaua. Desi acest rezultat arata foarte bine trebuie tinut cont de unele circumstante. Steaua a jucat foarte slab si chiar si asa a avut unele ocazii imense de gol. Sibienii au pus rareori probleme si au inscris golul egalizator in minutul 88.
Cred ca meciul de astazi se va disputa intr-un singur sens. Astra are nevoie de o victorie pe teren propriu pentru a intra in grafic si cred ca va forta inca din primul minut. Vointa Sibiu ar fi multumita cu un egal in acest meci si avand in vedere ca punctul forte al lor este organizarea defensiva nu cred ca vom vedea o echipa oaspete dispusa spre atac. Eu consider ca ploiestenii au sanse foarte mari sa nu primeasca gol in acest meci si problema se va pune daca vor reusi sa penetreze zidul defensiv advers. Principalul argument al acestui pariu este unul foarte simplu: Astra este pur si simplu echipa mai buna. Miza este de 8 unitati deoarece nu risc mai mult pe un meci din a doua etapa. Sa fie cu noroc.

Miza: 8 unitati
Eventual profit: 4 unitati

Andrei Pavel Punct