BETFORCASH - pariuri sportive

BALU: FCM Targu Mures - 'U' Cluj sub 2,5 (1.64) / 7 unitati

Etapa a7-a aduce fata in fata la Targu Mures 2 formatii prgatite de 2 antrenori tineri , Nelutu Sabau de partea gazdelor si Ionut Badea de partea oaspetilor. Clasamentul pana in etapa cu numarul 7 ne situateaza formatia mureseana pe pozitia 16 , cu 5 puncte obtinute in urma celor
2 egaluri si o victorie, golaverajul fiind -3 . De partea cealalta ''sepcile rosii'' sunt situate pe pozitia a-5a la urma celor 3 victorii si 2 egaluri, golaveraj +3 .
Ultima partida arata in dreptul ambelor echipe semnul egal , ambele echipe pierzand 2 puncte pretioase pe finalul meciului . Muresenii vin dupa partida cu Astra Ploiesti , meci in care au condus ostilitatile si se putea impune categoric , insa ratarile au facut ca ploiestenii sa dea lovitura de gratie in ultima faza a meciului si sa obtina un punct nesperat .
Clujenii vin dupa partida cu Concordia Chiajna , partida in care a fost o singura echipa pe teren si aceea a fost cea condusa de Ionut Badea. Totul parea ca va duce la castigarea celor 3 puncte in fofeit , insa relaxarea si ratarile copilaresti au facut ca la un moment in care nimeni nu se mai gandea ca se vor pierde cele 3 pucnte, Chiajna sa dea lovitura si sa plece acasa neinvinsa.Singura absenta notabila din lotul clujenilor este Naser Menasel .
Meciul se anunta care pe care, ambele formatii dorind sa obtina victoria . Clujenii isi doresc un sezon incununat cu o prezenta in cupele europene, in timp ce muresenii isi doresc ramanarea in liga 1. Avand in vedere faptul ca in ultimele 2 etape nici una dintre echipe nu a reusit sa obtina cele 3 puncte si ca muresenii isi doresc sa dreaga busuiocul si sa obtina cele 3 puncte mizez pe o partida incrancenta la finalul careia muresenii sa nu iasa invinsi si de asemenea mizez si pe un scor sub 2,5 goluri . Sa avem noroc.


Miza: 7unitati
Eventual profit: 4.48 unitati

Andrei Pavel Punct