PONTUL DE NOAPTE


BETFORCASH - pariuri sportive

ROSTICK spune: MEM Grizzliez at LA Clippers 2 (1.70) / miza: 10u - eventual profit: 7u

3 comentarii

  1. Anonim // 1 aprilie 2008 la 20:09  

    Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

  2. Anonim // 2 aprilie 2008 la 20:59  

    Revin, cu doua ponturi pentru astazi: UCL: Arsenal-Liverpool 2, handicap 0:1, 1.7, 5u, 3.5u profit. Arsenal va utiliza un 11 destul de ofensiv, cu Adebayor si Van Persie in atac, sustinuti de o linie de mijloc echilibrata, formata din Hleb, Fabregas, Flamini si Eboue. Singurul care va sustine defensiva, va fi Flamini. Vom vedea numeroase schimbari de pozitie intre Fabregas si Hleb, driblingurile lui Hleb fiind probabil un punct important al fazelor de atac ale londonezilor. De cealalta parte, Rafa Benitez va folosi o echipa foarte defensiva, dar letala pe contraatac, in opinia mea. Agger va lipsi din defensiva, dar cuplul Xabi Alonso-Mascherano la inchidere, sustinuti de Gerrard, va taia suficient de repede apetitul ofensiv al lui Arsenal. Benzile Kuyt si Babbel il vor sustine pe Torres in atac. In cel mai rau caz pentru Liverpool, se va termina egal. Dupa cum spuneau multi critici de fotbal si numerosi manageri, Rafa Benitez antreneaza cea mai pragmatica echipa din Liga. A demonstrat multe pana in acest moment, si se poate si mai mult. Bafta!

    Fenerbahce-Chelsea 1, handicap +1, 1.7, 4u, 2.8u profit. Trupa lui Zico va juca superofensiv, si va fi sustinuta de una dintre cele mai fanatice galerii din lume. Jucatorii lui Grant nu mai compun masina de fotbal din perioada Murinho, iar postul israelianului se clatina puternic. Majoritatea jucatorilor de baza nu-l mai doresc pe Avram Grant, iar tensiunea din lot nu poate sustine talentul si calitatea jucatorilor. De cealalta parte, moralul cu care vor intra jucatorii lui Fener este excelent. Ma astept chiar sa vad o victorie la limita a turcilor, iar o remiza ar fi chiar un rezultat rezonabil.

  3. Andrei // 3 aprilie 2008 la 00:02  

    Felicitari pentru pronosticuri.Trebuia sa le puneti pe prima pagina.Bafta!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct