MANCHESTER vs. ???


BETFORCASH - pariuri sportive

ROSTICK spune: Chelsea - Liverpool Chelsea se califica (1.50) / Acum e acum pentru albastri. O echipa nebagata de nimeni in seama se lupta in finalul sezonului pentru titlul in Premiership si trofeul Champions League. Repet, eu am mers de la inceput pe mana trupei lui Avram Grant in aceasta competitie, iar acum, dupa 1-1 pe Anfield, sunt mai sigur ca niciodata ca va juca finala. Din nou spun ca aceasta echipa a fost subestimata mult, pentru ca lotul de jucatori e acelasi din anii trecuti, cand Chelsea era considerata o super-forta a fotbalului european. Ba chiar este mai bun, pentru ca au aparut nume noi ca Anelka, Alex sau altii, care adauga un plus evident de calitate. Roadele muncii lui Mourinho incep sa se vada cu adevarat de abia acum, iar vulpoiul Grant va profita de acest lucru, asa cum a facut si Zenga cu echipa creata de Piturca la Steaua. Referitor strict la meciul de diseara, stim cu totii ca gazdele de azi sunt o forta pe teren propriu, pierzand in acest sezon 0 (zero) meciuri pe Stamford Bridge. Liverpool in deplasare nu a rupt gura targului, ea fiind purtata spre glorie de ai sai minunati fani. Ma indoiesc de puterea unei echipe ce nu se poate apropia de titlu in Anglia de a juca 3 finale in 4 ani in UEFA Champions League. Ma astept ca Chelsea sa se bazeze pe o aparare beton si sa se califice in finala fie si in urma unui 0-0. Merg cu 10u si pot castiga 5u. Sa fie cu noroc!

3 comentarii

  1. Anonim // 30 aprilie 2008 la 15:39  

    Hristos a Inviat!
    Dragi colegi, bine ati revenit din vacanta!
    Rostick, am mers si eu pe aceeasi varianta de joc pentru meciul de diseara, desi sunt fan Liverpool.

    Am realizat o statistica a ultimelor ponturi, pentru a ajuta adminul:

    Bilant 4 combo: +1.92u profit;

    Bilant ponturi tenis: +7.3u profit(Rezai a invins in doua seturi; Chela a castigat prin abandonul adversarului, dar pariul mi-a fost considerat castigator, deoarece scorul in momentul intreruperii jocului a fost 5-1);

    De la ora 16:30, avem snooker live, unde vom avea parte de deznodamantul partidei Hendry-Day.

    Pontul Allister Carter-Peter Ebdon +2,5 frames 1 este deja castigat, Carter se afla la un singur joc distanta de castigarea partidei. Practic, Carter nu mai poate sa piarda la diferenta de 3 jocuri.

  2. Admin // 30 aprilie 2008 la 19:08  

    caline imi pare rau dar nu vom lua in considerare victoria lui chela. vei primi miza 1 pe acel meci, fiindca majoritatea caselor de pariuri dau cota 1. mai exista exceptii, gen sportingbet, dar sunt convins ca majoritatea celor care au jucat meciul au primit banii inapoi. fara suparare, ai facut o treaba excelenta, dar vrem sa fim corecti fata de cititori. sper ca intelegi. si multumim pentru ca ne-ai ajutat calculandu-ti singur situatia!

  3. Admin // 30 aprilie 2008 la 19:09  

    erata. miza1= miza inapoi

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct