S-A INFIINTAT HALL OF FAME`UL CITITORILOR!


BETFORCASH - pariuri sportive

POPCALIN, BLACKSHAD, SORIN, RADU si LAZTAZ sunt primii 5 componenti ai "readers hall of fame". Asta datorita vechimii lor pe blog, datorita comentariilor postate, a prezentei pe forum si a vizitelor regulate pe betforcash. Cateva nume ca BLACK KNIGHT sau ANDREY bat si ele la usa. Depinde doar de voi sa faceti parte din hall of fame!

In alta ordine de idei, concursul nostru s-a incheiat fara castigator. Acum OCEAN vine cu un pont din EUROLIGA de baschet, noi urmand a ne auzi ceva mai pe seara.

OCEAN spune: Montepaschi - Maccabi 1 (1.55) / Italienii de la Montepaschi Siena reprezinta o forta colosala in acest sezon. Au castigat lejer sezonul regulat in Italia, cu doar 3 (trei) infrangeri in 34 de meciuri. Iar in cizma sunt echipe tari, ca Lottomatica Roma sau AJ Milano, care in toamna a fost la o secunda distanta de a castiga chiar in fata lui Maccabi Elite, adversara de astazi a celor din Siena. Lituanienii Ksistof Lavrinovic si Rimantas Kaukenas sunt supervedele europene ale gazdelor, completate de americani de valoare ca Mcyntire sau Drake. Italienii au fost singura echipa din sferturi care s-a calificat dupa doar jocuri, in fata lui Fenerbahce. Maccabi a eliminat dramatic pe Barcelona, pierzand insa fara drept de apel partida din deplasare. Montepaschi a afost de-a dreptul invincibila in acest sezon acasa, iar problemele lui Maccabi afara au fost evidente. Sunt convins ca terenul propriu, forma senzationala si moralul ridicat sunt factorii care vor aduce victoria gazdelor. Merg cu 7u si pot castiga 3.85u

1 comentarii

  1. Unknown // 2 mai 2008 la 16:43  

    uau. sunt onorat:D

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct