NU MERITAM


BETFORCASH - pariuri sportive

"Pe baieti ii interesa meciul de la Zurich" - Victor Piturca, antrenor Romania

Am jucat la 0-0 sau chiar la 0-1. Inexplicabil. Dezamagitor. Nu am putut sa ne jucam sansa. Nefiind in ton cu automultumirea generala produsa de egalurile cu "vicecampioana si campioana mondiala" (de fapt doua echipe de fosile) nu pot decat sa subscriu unei pareri competente pe care am auzit`o dupa meci - am fost cea mai urata echipa de la turneul final. Am crezut ca am jucat tactic cu Franta, ca am facut un meci extraordinar cu Italia si ca vom incerca macar sa batem Olanda. M`am inselat. Am jucat cu fundul in poarta si cand ne convenea numai victoria, iar meciul cu Italia a fost probabil un accident. Imi pare rau ca nu pot sa ii felicit pe tricolori, desi inainte de acest meci eram convins ca asa voi face, din toata inima, indiferent de rezultat, dar efectiv nu au jucat fotbal, nu si-au jucat sansa. S-au bazat pe un blat si pe jocul rezultatelor. Au prestat fotbalul prostilor - alergatura fara folos. Totusi, as avea cuvinte de lauda pentru Mutu, Chivu, Lobont, Tamas, Contra si Rat - singurii jucatori de fotbal de care dispunem. Inchei dezamagit, cu speranta ca puteti accepta veridicitatea cuvintelor mele - pentru ca ea exista, si nutresc sperante de mai bine. Ne trebuie insa alta mentalitate.

ROSTICK - la cald, dar cu o doza buna de obiectivitate

3 comentarii

  1. Anonim // 17 iunie 2008 la 23:57  

    Asa a zis piturca? DOAMNE! Adevaru ca ne-am faacut de ras, ai dreptate :(

  2. Anonim // 18 iunie 2008 la 00:05  

    Corect am jucat la 0-0.Nu am avut acel tupeu pana la capat ca in meciul cu Italia,iar Mutu si Chivu,cei mai buni jucatori romani la ora actuala,au jucat foarte prost azi.
    Mi-au placut Rat si Ghionea(fantastica siguranta lui Sorin in aparare),poate si Tamas,(dar a gresit la un gol) si Lobont(dar a primit totusi doua goluri).
    Olanda cred ca nu se va opri pana in finala,dar ma astept ca Spania sa ne razbune.
    Am sperat nepermis de mult ca Italia si Franta vor face egal.
    Nu mi-a placut Marius Niculae deloc azi,n-am mai vazut de mult un jucator ofensiv care sa nu aiba 2 actiuni cu mingea la picior.Cel mai slab jucator de pe teren clar,dupa parerea mea.Daniel Niculae,in timpul pe care l-a avut, a avut cel putin 4 faze cand a pornit cu mingea la picior sau a pasat bine pentru un coechipier.
    Inchei cu speranta ca nu ne vom "rupe" ca echipa dupa acest rezultat si sa continuam sa construim pentru ca mai e mult de munca.Hai Romania!

  3. Admin // 18 iunie 2008 la 00:31  

    buna analiza andrei.

    eu totusi cred ca daca ii vor bate pe spanioli, italienii iau CE

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct