Predictii Wimbledon Duminica


BETFORCASH - pariuri sportive

ROSTICK spune: Safin - Wawrika 1 (1.90) / Merg pe rus pana in panzele albe. Cum am mai spus, sunt convins ca victoria cu Djokovic este exact ceea ce ii trebuie pentru a reveni la forma care l-a consacrat, sunt convins ca disputa cu sarbul a fost meciul care a facut declicul in capul lui Safin si i-a redat increderea.. Iar daca Marat e in forma si are incredere, nu vad pe nimeni in afara de Federer care sa ii poata sta in cale. Dupa partida antologica din turul 2 rusul l-a batut si pe Seppi (un jucator cel putin decent) in 4 seturi, deci a ramas cu capul pe umeri, a ramas concentrat, nu s-a culcat pe o ureche asa cum face de obicei. Joaca acum impotriva lui Stanislas Wawrinka, omul care nu a pierdut nici un set pana acum. Elvetianul insa nu a avut parte de adversari tari, ba din contra si nu cred ca este intrat in ritm nici macar acum. Safin il va lua tare si Stan va avea probleme, obisnuit cu anonimii din primele 3 tururi. Ma rog, il scoatem din aceasta categorie pe Del Potro, dar argentinianul a servit inexplicabil de slab(Wawrinka a avut viteza mai mare la serviciu!!) si i-a facut astfel viata usoara adversarului, pentru ca alta arma nu avea. Locotenentul lui Federer a pierdut pana la aceasta editie de Wimbledon 8 din cele 10 meciuri disputate pe iarba si e foarte clar ca nu se simte bine pe gazonul verde. Un tablou accesibil l-a facut sa para mai puternic, dar cu Safin cred ca va ceda clar. Pariez 8u si pot castiga 7.2u

AZAZEEL spune: Verdasco - Ancic 1 (2.40) / Nu stiu cum a trecut Ancic de Ferer, dar marturisesc faptul ca am fost foarte surprins. Mario nu a excelat in acest an pe iarba, jucand doar sferturi la Queens si Hertogenbosh. Nici la Wimbledon nu parea sa fie in mare forma, batandu-l foarte greu in turul 2 pe neamtul Petzschner, in 5 seturi. A fost pana acum ezitant si inconstant, avand mici sincope la serviciu care in general il costau setul, pentru ca jocul pe retur este destul de slab. Acum, avem doua variante. Sa evitam meciul sau sa pariem pe Ancic la o cota de rahat (scuzati expresia) datorita rezultatului din turul precedent ori sa avem incredere in Verdasco, cel care se afla in forma vietii si confirma de saptamani bune, cel care joaca absolut demential. Dupa finala de la Nottingham pierduta extrem de greu la Karlovic, spaniolul a facut furori la Wimbledon, batand mar adversari de calibru. Kohlschreiberi si Berdych au fost demolati efectiv de Fernando, fiecare din cei doi fiind expediat cu un 3-0 la seturi, seturi castigate la 0, 2, 3 sau 4. Nu mai mult. Cred ca acesta e turneul lui Verdasco si nu vad ce s-ar putea intampla pentru ca el sa isi piarda increderea si sa nu mai presteze jocul constant si nimicitor de pan acum. Pariez 6u si pot castiga 8.4u

Meciurile se disputa luni.

3 comentarii

  1. Anonim // 29 iunie 2008 la 12:54  

    Azi as cam juca invers.
    Din punctul meu de vedere,Ferrer avea mai multe arme decat Verdasco sa-l invinga pe Ancic si totusi n-a avut nicio sansa.
    Ferrer are unul din cele mai bune retururi si totusi n-a avut decat cateva sanse de break.
    Nu cred ca Verdasco este tipul de jucator care il poate opri pe Mario in mare forma,asa ca eu merg pe Ancic.
    De cealalta parte,cred ca i-a cam venit timpul si lui Safin,s-a vazut oboseala clar in ultimul sau meci,nu e obisnuit sa joace atata,n-a mai ajuns departe de ceva timp,si cred ca nu va putea sa joace la acelasi nivel cu Stan.
    Wawrinka imi pare si foarte solid psihic,are o miscare buna in teren si cred ca il va invinge pe rus.Bafta!

  2. Admin // 29 iunie 2008 la 14:47  

    nu cred ca Ancic va mai reusi un meci la fel de bun, inclin sa-i dau dreptate lui Azazeel. In schimb, sunt convins ca Safin e de neoprit.

    Inchei ca de obicei, spunand: orice e posibil, vom vedea ce va fi.

  3. Anonim // 29 iunie 2008 la 15:20  

    SI EU MERG PE MARIO

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct