PRONOSTICURI VINERI. EURO + COMBO TENIS


BETFORCASH - pariuri sportive

Dupa o zi de joi excelenta, cu un profit de aproximativ 20u si 5/5 ponturi corecte (daca includem si pontul noptii de miercuri spre joi) spunem start zilei de azi cu speranta ca Romania va face un rezultat bun impotriva Italiei. Tipsterii BETFORCASH au pregatite 3 pronosticuri pentru voi in acest moment. Posibil sa apara si altele in cursul zilei. Euro si tenis. Haideti sa vedem predictiile:

COMBO: Nadal - Karlovic 1 (1.40) / Davydenko - Korolev 1 (1.20) - cota finala 1.68 - miza: 3u - eventual profit: 2.04u

OCEAN spune: Olanda - Franta x2 (1.50) / "Value bet" asa cum se spune. Dupa un singur meci de caciula pentru cele doua echipe cotele s-au schimbat dramatic. Din favorita certa in fata Olandei, Franta a ajuns outsider. De ce? Pentru ca au jucat slab impotriva Romaniei, in timp ce portocala mecanica am vazut cu totii ce a facut. Totusi, o singura partida nu poate sa dea peste cap totul. Olandezii nu mai au cum sa repete evolutia din meciul cu Italia, fie si pentru ca in acest moment apararea Frantei este mult mai tare decat cea a macaronarilor. Cocosii vor fi pusi in garda si vor lua toate masurile de precautie posibile in acest meci, pentru ca acum au vazut de ce e in stare adversara de azi. Atacantii Olandei pot fi anihilati de fundasii francezi deoarece caracteristicile adversarilor directi pe teren se aseamana. van Nistelrooy cu Thuram (experienta contra experienta), Van der Vaart si Sneijder contra Sagnol si Abidal/Evra (viteza si explozie contra viteza si explozie), mai este si Gallas acolo care poate rezolva multe situatii complicate. Si peste toate, nu cred ca Olanda ar fi nemultumita cu un egal. Daca nu sinscriu repede, batavii se vor multumi si cu un meci nul, nu cred ca vor risca infrangerea. Daca nu era primul meci probabil cota la x2 era undeva pe la 1.25. Merg cu incredere, mizez 8u si pot castiga 4u.

ROSTICK spune: Italia (-1) - Romania (+1) 2 (1.60) / Cele mai cunoscute case de pariuri la care gasiti acest tip de pariu sunt 10bet si Pinnacle. Ca sa castigam trebuie ca Romania sa bata sau sa faca egal. Daca pierde la un gol ne luam banii inapoi. Trebuie sa spun din start ca nu ii vad pe italieni sa ne dea mai mult de 1-0. Avem echipa buna, in timp ce ei par sa nu mai fie ce au fost. Punctul slab al Romaniei este de departe mijlocul terenului. Daca am avea o linie mediana puternica am putea sa ne apropiem de nivelul marilor echipe europene. Cheia jocului este insa faptul ca nici "albastrii" nu mai au un mijloc tare. Chiar deloc. Doar 3 jucatori acolo, dintre care unul este Ambrosini. In concluzie, nu cred ca Italia ne poate domina usor, cum o pot face majoritatea echipelor din Europa la momentul de fata. Cred ca vom vedea din nou un meci urat si sunt sanse bune de un 0-0. Imi este tare frica insa ca arbitrul le da macaronarilor un penalty in primele 20 de minute si ne linisteste. Oricum, mai mult de 1-0 nu va fi. Merg cu 7u si pot castiga 4.2u. HAI ROMANIA!

3 comentarii

  1. John // 13 iunie 2008 la 11:42  

    As avea tupeul sa va corectez la meciul Nadal - Karlovic 2 :D
    Srry dar cred ca asa va fi

  2. Admin // 13 iunie 2008 la 13:09  

    ramane de vazut. stiu ca e tare pe iarba croatul, dar rafa e rafa. nu e un meci sigur, asta e adevarat.

  3. Anonim // 13 iunie 2008 la 14:48  

    Romania-Italia
    Marcheaza Del Piero

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct