PONTURI TARI MARCA BETFORCASH: MIZE MARI LA PRIMELE PREDICTII DE WEEKEND


BETFORCASH - pariuri sportive

AZAZEEL spune: Simon - Kiefer 2 (1.75) / De acord, Gilles Simon e intr-o forma foarte buna, dar asta nu va fi de ajuns ca sa il bata pe Kiefer. As vrea sa excludem din discutie victoria francezului asupra lui Federer, pentru ca a fost o intamplare, acel meci a avut parte de cel mai bun tenis prestat de Simon vreodata si de cea mai slaba evolutie a lui Federer din cariera. Nu exagerez, elvetianul dadea in aut 8 mingi din 10. Mai mult, Roger a avut si ghinion, a fost si "furat" de arbitrii la un punct care ar fi facut 5-3 in decisiv. In fine, nu o mai lungesc. Ideea e ca acel succes nu il face pe Gilles invincibil, ci doar supraestimat de opinia generala. Meciul de ieri cu Cilic a fost oribil, iar comentatorii englezi au subliniat foarte bine - francezul a castigat ultimele doua seturi tragandu-l pe croat in jos, la nivelul sau, si nu imbunatatindu-si jocul. Simon pune toate mingile in teren, greseste foarte putin, dar asta nu ii va fi de ajuns azi, avand in vedere ca nu poate sa loveasca decisiv. Kiefer joaca absolut fenomenal si l-a batut acum 2 zile pe Davydenko, intr-un meci in care rusul a jucat excelent, trimitand, ca si Simon, toate mingile in teren. Insa neamtul are un spirit de lupta incredibil iar la acest turneu alearga mai mult ca niciodata, returneaza orice minge, din orice colt al terenului cu forta si precizie. Joaca impecabil, iar cand loveste decisiv e jale pentru adversar. Daca a facut ferfenite serviciul lui Blake, ma intreb cum ar putea sa evite breakurile Gilles Simon? De asemenea si prima minge il ajuta mult pe Kiefer, el urmand sa obtina cateva puncte usoare de care adversarul sau nu va beneficia niciodata. Daca joaca si in weekend cum a facut-o vineri, eu sunt sigur ca va castiga turneul. Dar si in cazul in care nu va mai repeta evolutia din meciul de ieri, finala tot o va prinde pentru ca nu are nevoie de un tenis extraterestru pentru a-l bate pe Simon. Este mai in forma, detine mai multe calitati, a facut un turneu senzational, are un plus mare de experienta si este odihnit dupa meciul blitz cu Blake. Nimic nu e sigur in sport, dar daca as fi nevoit sa pariez totul pe o partida aceasta ar fi aceea. Merg cu miza maxima simbolica de 11u si pot castiga 8.25u

BARBOSA spune: Universitatea Craiova - Poli Iasi 1 (1.70) / Ca de obicei, "leii" pleaca la drum cu ambitii mari. Daca ar avea un antrenor mai de Doamne-ajuta Craiova s-ar bate la cupele europene iar in 2-3 sezoane ar putea, de ce nu, sa atace titlul sau macar un loc de Champions League. Lotul este excelent, cu jucatori tineri si talentati, dar conducerea si banca tehnica distrug tot. Insa Universitatea nu se bate azi cu Steaua sau Dinamo si eu nu pariez pe un titlu alb-albastru asa ca schimbarile in aceste doua departamente mai pot astepta. Gazdele de azi au impresionat in amicale si practica un joc placut ochiului, ofensiv, spectaculos si relativ dinamic. Exact genul de fotbal caruia Poli Iasi nu ii poate face fata. Trupa lui Ionut Popa se va baricada ca de obicei in defensiva, dar le va fi greu, greu de tot. Craiova are jucatori tehnici care pot face diferenta si ii pot scoate usor din joc pe lentii aparatori moldoveni. Autobaza ieseana se descurca la centrari, la turca si la "na`ti`o tie da`mi`o mie". Poate fi insa usor destabilizata cand o echipa exuberanta o ia la bani marunti, cu pase pe jos si combinatii in viteza. Sunt ferm convins ca Universitatea va inscrie, macar o data. In atac nu vad cum ar putea conta oaspetii, mai ales ca Andrei Cristea a plecat la Dinamo. E greu sa speri la contraatacuri periculoase cand il ai doar pe Balba in avanposturi. Bineinteles, moldovenii sunt iarasi decimati, minim 3 jucatori importanti urmand sa lipseasca. Craiova incepe mereu tare (anul trecut 4-0 cu Farul in prima etapa) si sunt convins ca va invinge azi pentru a-si multumi fanii si a hrani macar acum la inceput visele si sperantele tuturor de mai bine. Pariez 10u pentru un eventual profit de 7u.

2 comentarii

  1. Anonim // 26 iulie 2008 la 11:22  

    unde ai gasit cota de 1,75 ???
    arata te rog la ce casa de pariuri ai jucat cota asta...

  2. Admin // 26 iulie 2008 la 16:42  

    anonim, raspund eu in locul lui azazeel. cu intarziere, dar mai bine asa decat niciodata.

    e adevarat, acum cota medie este de putin peste 1.55

    azi noapte la ora 3 era insa de 1.80 , ai cuvantul meu. azazeel a dat 1.75 tocmai in ideea ca o sa mai scada cota, dar probabil nu s-a asteptat la o asemenea modificare dramatica.

    nu e prima data cand cineva ne cere dovezi sau alte lucruri de acest gen. nu suntem obligati sa facem asa ceva si te voi refuza din principiu. oricum azazeel e plecat din bucuresti acum si nu ti-as putea satisface cererea.

    Stiu ca nimeni sau aproape nimeni nu a intrat la ora aceea tarzie pe Betforcash, dar sa stii ca nu de putine ori cota a crescut. ultimul exemplu e la robredo cilic cand noi am dat 1.70 noaptea iar dimineata gaseai 1.80.

    Am raspuns mai detaliat pentru a evita astfel de "acuzatii"
    in viitor. Singura solutie este sa aveti incredere in buna noastra credinta, nu putem veni cu print screenuri de fiecare data cand cineva are ceva de obiectat, nu avem de ce sa o facem.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct