PREDICTII TENIS VINERI


BETFORCASH - pariuri sportive

COMBO: Wawrinka - Canas 1 (1.40) / Montanes - Gasquet 2 (1.40) - cota finala: 1.96 - miza: 4u - eventual profit: 3.84u

AZAZEEL spune: Robredo - Nieminen 1 (1.50) / E timpul sa incep si eu o serie buna pentru a imi reveni din punct de vedere financiar. Nu vad alt meci mai potrivit pentru acest lucru decat cel in cauza. Nieminen a avut un an catastrofal. 14 victorii si 17 infrangeri, un record incredibil pentru un jucator de TOP 20 ATP. Finlandezul a iesit insa din acest grup select si este foarte aproape de a parasi si TOP 30`ul. Dupa Australian Open Jarkko a depasit turul 2 doar la Roland Garros, acolo trecand insa de niste adversari extrem de slabi si cu mari emotii. La Bastad a mai miscat ceva, trecand lejer de Darcis si Roitman, dar jocul sau inca scartaie iar erorile nefortate apar ca ciupercile dupa ploaie. In fata lui Robredo nu poti sa castigi astfel. Spaniolul a jucat excelent cu Bjorkman, impresionand realmente. Nici el nu a avut un 2008 de vis, dar pe zgura a avut rezultate foarte bune si este cu 3 clase peste Nieminen, un all-rounder care prefera totusi suprafetele rapide. Optimi la Monte Carlo, sferturi la Roma si Barcelona, semifinala la Valencia si finala la Varsovia. La aceste rezultate finlandezul poate doar visa, in timp ce Robredo si le-a trecut in cont anul acesta. Ma astept ca jocul natural al spaniolului pe zgura sa fie mult peste tenisul chinuit pe care il practica momentan Nieminen. 10 unitati pentru 1. Pot castiga 5u.

ROSTICK spune: Hanescu - Chardy 1 (2.20) / Tanarul francez a impresionat la Roland Garros, dar atat. Punct. Fara turul 4 de la openul parizian Chardy ar fi avut acum cota 10. Nu e bine ca un jucator sa fie judecat doar dupa cateva meciuri (dovada tot un tanar francez, Montcourt, anul trecut). Dupa French Open Jeremy a jucat un tur 2 nemeritat la Wimbledon si s-a facut de ras in prima runda a challangerului de la Lugano. Iar meciurile sale de la Gstaad nu au impresionat. Victorii dramatice dupa maratoane cu Horna si Meffert, care nu sunt exact jucatori de prim rang. Hanescu in schimb pare sa isi fi intrat in sfarsit in mana, batandu-l lejer pe Patience si dovedindu-l ieri pe Karlovic. Nu cred ca Chardy este inca pregatit pentru o semifinala ATP. Arma sa principala, serviciul, poate fi anihilata de Victor, avand in vedere ca romanul tocmai a trecut de poate cel mai bun servant din lume. Astfel Hanescu stie cum sa joace si nu trebuie sa schimbe tactica din ultimul meci, acesta fiind un mare avantaj. De altfel, este principalul argument pentru acest pariu. Sper ca si experienta, alaturi de dorinta de a reveni in top sa il ajute pe al nostru. Pariez 6u si pot castiga 7.2u. Hai Victor!!

2 comentarii

  1. Anonim // 11 iulie 2008 la 10:51  

    De acord cu Robredo,Gasquet si Hane.La Wawrinka am mari rezerve,mai ales ca Stan n-a parut cine stie ce cu Bohli,s-a chinuit rau,a mai jucat si un meci lung de dublu ieri,in timp ce Canas a avut mai mult timp de odihna.
    Eu am sa joc la Wawrinka-Canas 3 seturi sau Canas(+3 games).
    Bafta!

  2. Anonim // 11 iulie 2008 la 19:31  

    ai dat tunu:D

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct