DESPRE PUBLICITATE PE BETFORCASH


BETFORCASH - pariuri sportive

Dupa cum probabil ati observat, am implementat astazi pe site o sectiune de reclame de care suntem foarte multumiti, sub bannerul Expekt. Aceste reclame sunt targetate si contin exclusiv linkuri utile catre websituri de profil "parioristic", deci va pot chiar ajuta. De-a lungul timpului am incercat sa evitam cat mai mult publicitatea, am renuntat la "ads`urile" google si am prezentat doar ofertele caselor de pariuri care chiar merita. Suntem de parere ca am pastrat intotdeauna un aspect placut al siteului si ca nu v-am jignit cu puzderii de reclame. Doar 3 bannere la vedere: Expekt, Bwin si Intertops se aflau pana azi pe Betforcash, in contrast cu ceea ce gasiti pe majoritatea siturilor de profil de la noi.

Nu avem insa de ce sa ne ascundem si recunoastem ca ne convine si noua sa scoatem "un ban in plus", sau mai bine spus "un ban", asta fara a va afecta insa pe voi. Asa ca ne dorim sa stim daca amplasarea noii reclame va deranjeaza, daca o puteti tolera sau daca o vreti in alt loc. Cu ocazia aceasta ne puteti spune ce credeti despre toata "oferta publicitara" de care dispunem. Este prea tipatoare pentru voi? Este prea incarcat situl de reclame? Pentru ca am plecat la drum cu niste convingeri si ne tinem de ele, nu au fost si nu sunt vorbe goale. Va oferim continut de calitate, va respectam si recunoastem cand cautam si noi profitul. Dar cititorul este pe primul loc deoarece fara el(si mai ales fara ca el sa fie multumit) nu se poate realiza nimic. Asadar, am aprecia enorm parerile voastre. Multumim si ramaneti cu Betforcash!!

5 comentarii

  1. Unknown // 5 august 2008 la 17:14  

    eu nu vad nimic in neregula, nu cred ca aveti de ce sa va faceti probleme

  2. Anonim // 5 august 2008 la 17:31  

    Betforcash a crescut, a devenit site. Daca si paginile personale de blog sau alte retele de socializare au mesaje publicitare, nu vad de ce sa nu fie pe Betforcash. Nu incurca, nu deranjeaza. Sunt convins ca nimeni nu va avea nimic impotriva cu ele!

  3. Anonim // 5 august 2008 la 17:51  

    Sunt de aceasi parere cu popcalin si radu. Stati linistiti:)

  4. Anonim // 5 august 2008 la 17:51  

    aceeasi

  5. Admin // 5 august 2008 la 19:18  

    multumim pentru "feedback"

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct