RUBRICA NOUA - PERLE


BETFORCASH - pariuri sportive

Daca data trecuta am spus mai in gluma mai in serios ca vom face o rubrica speciala cu pronosticurile "extraordinare" ale siturilor de pariuri cu pretentii din Romania acum va anuntam in mod oficial ca vom purcede in a o crea. Ramane sa stabilim in ce zi si la ce ora, pana atunci va las in graba cateva citite azi.

"In disputele directe dintre cei doi,scorul general este de 2-1 in favoarea lui Simon,el castigand ultimele doua partide in 2007 in Australia la Adelaide pe suprafata hard si anul acesta la Casablanca in Maroc tot pe hard" (ce hard ma, ca la Casablanca e zgura)

"Vakulenko e decimata de accidentari" (ii lipsesc o doua picioare sau ce? cum ba sa fie o persoana decimata de accidentari?)

"Cred ca experienta lui Gabashvili in comparatie cu cea al lui Cruciat isi va spune cuvantul avand in vedere ca rusul in cariera lui a disputat mai multe meciuri cu jucatori de top decat Cruciat.Cred ca va conta si inaltimea pe care o are rusul 1,85 spre diferenta de cea a romanului 1,68." (asta-i toata predictia. puneti repede toti banii pe Gabashvili ca e mai inalt. Dar stati, drama e ca Adrian Cruciat are 1,84 metri)

3 comentarii

  1. Unknown // 11 septembrie 2008 la 16:01  

    Prosti sunt aia care pun dupa ei. Cum sa iti bazezi ponturile pe informatii atat de eronate????

  2. Anonim // 11 septembrie 2008 la 16:08  

    stiti ce imi place mie la situ asta? compensati lipsa de pricepere cu bun gust. ma refer strict la pagina web nu la continut. eu ma pricep la web design bine si imi dau seama, fara suparare, ca nu aveti nici o treaba.de exemplu nici macar o poza in photoshop nu ati facut pentru header. dar totusi arata foarte bine, se vede ca v-ati chinuit, chit ca e template blogger l-ati editat foarte frumos cu un minim de cunostinte. bravos!

  3. Anonim // 11 septembrie 2008 la 23:14  

    Profesori, nu alta:) si eu as putea analiza baseball: "Mi se pare ca prinzatorul de la cei in alb cu dungi negre nu este suficient de indemanatic, iar cel cu bata de la verzi loveste foarte bine cu reverul folosind ambele maini! De asemenea am vazut in tabara oaspetilor un prinzator cu maini lungi, ceea ce poate sa fie un avantaj important. Una peste alta, trebuie sa avem in vedere si starea proasta a gazonului, acesta lipsind in totalitate in zona celor care alearga. In fine, merg cu incredere maxima pe victoria oaspetilor pe considerentul ca nu imi sunt simpatice gazdele;)" Bafta:)

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct