CUM FOLOSESTI SITURILE DE PREDICTII


BETFORCASH - pariuri sportive


Foarte multa lume acceseaza siturile gen betforcash, care ofera predictii gratuite. Bettingadvice, Betshoot si multe altele au sute de mii de vizitatori unici pe luna si reprezinta formatori de opinie in industria pariurilor sportive.

Putini stiu insa cum sa se foloseasca de aceste situri, cum sa le exploateze. Multi iau predictiile de-a gata, gandindu-se ca au nimerit jackpotul pentru simplul fapt ca altcineva, care poate fi chiar mai putin priceput decat persoana in cauza, a predictionat un anume deznodamant. Altii sunt sceptici si nu au niciodata incredere, accesand aceste portaluri doar din plictiseala ori curiozitate.

Solutia optima este pe undeva la mijloc si nu ascund faptul ca o utilizez si eu. Cu alte cuvinte va voi spune cum ma folosesc eu de siturile "parioristice", convins fiind ca o fac in cel mai bun mod posibil. Dealtfel rezultatele mele in timp confirma asta. Intru in contul meu la o casa de pariuri si incep prin a arunca o privire atenta pe meciurile din ziua ce urmeaza. Imi sar in ochi cateva. Ma pun pe analiza, stiti voi, date statistice, forma, valoare, accidentari, etc. Raman cu 2-3 meciuri dar inca nu pun banii. Accesez siturile de predictii pe care le folosesc si caut sa vad ce zic altii despre meciurile analizate de mine. Asta urmaresc: predictii pe aceleasi partide. Opinia mea este puternica si nu sunt influentat usor, la fel cum ar trebui sa fie si in cazul vostru. Totusi, analizele altor oameni pot sa imi schimbe pariul. Daca cineva are argumente solide impotriva deznodamantului ales de mine, e posibil chiar sa renunt la alegerea facuta anterior. Daca argumentele sunt "pro" se poate sa maresc miza. Evident, aceste schimbari se intampla doar cand tipsterul pe care il citesc imi ofera calitate, pareri documentate, nu trei vorbe aruncate in vant. Mai "dau o geana" pe celelalte pronosticuri, in general cele cu miza mare si cateodata textul e de calitate, convingandu-ma sa arunc si eu o privire asupra partidei. Analizez si iau decizia. In nici un caz nu merg orbeste pe mana altcuiva. Inca un lucru pe care il urmaresc este sa aflu noi informatii. Cateodata le gasesc, le verific si ma ajuta. La sfarsitul acestei aventuri raman cu cele mai bune alegeri posibile. Si asta si cu un mic sau mare ajutor din partea portalurilor de ponturi gratuite.

Analizati singuri! Siturile de predictii ar trebui sa va foloseasca doar in scop orientativ, sa va aduca la cunostinta noi informatii, sa va intareasca pariurile sau sa va faca sa va cantariti mai bine alegerile. Niciodata nu mergeti cu ochii inchisi pe mana altora fiindca sunt banii vostri in joc. Voi ne vizitati, noi scriem. Daca stiti sa ne exploatati, se creaza o imbatabila relatie de "win-win". Betforcash asta urmareste!

8 comentarii

  1. Johnny // 30 octombrie 2010 la 18:40  

    Interesant articol ! bvo

  2. Johnny // 30 octombrie 2010 la 18:42  

    Problema este ca sunt f putine meciuri pronosticate .

  3. Admin // 2 noiembrie 2010 la 22:16  

    deocamdata atata se poate. o sa se schimbe situatia

  4. Anonim // 13 noiembrie 2010 la 17:21  

    SUPER TARE

  5. Anonim // 26 mai 2012 la 22:33  

    castiga-la-pariuri.ro
    analizeaza si site-ul asta...

  6. Anonim // 3 iunie 2013 la 01:42  

    predictiile cele mai bune sint cele facute de fiecare in parte,cu statistici si probabilitati proprii.

  7. Admin // 3 iunie 2013 la 04:38  

    sunt de acord (partial). nu strica informatii externe.

  8. Anonim // 29 mai 2014 la 13:14  

    Eu urmaresc www.1x2sport.com

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct