CONCURS FREEBET BWIN


BETFORCASH - pariuri sportive

regulament - detalii de desfasurare - premii

pentru a putea intra in posesia premiului trebuie sa ai cont la bwin. Deschide unul acum urmand acest link.


VIOREL
DUMULESCU
STEAUA
IONUTD28
FABREGAS
CRISTY88
VASILE
CLERIC
DORU.TOMA

21 comentarii

  1. Cleric // 22 octombrie 2010 la 23:05  

    Pick#1:
    FC Nürnberg < VfL Wolfsburg pick: wolfsburg to win
    odds: 2.15
    miza: 10 u
    profit: 11.5

    Personal cred ca wolfs sunt o echipa peste FC Nurnberg.
    Poate ca da, Nurnberg au decent stats home, dar au victorii in fata celor de la shalke si stuttgart care au incasat-o cam de la oricine in acest inceput de sezon. Cu stuttgart daca imi aduc aminte bine au castigat in prelungiri, desi stutgart a dominat (deci si un pic de noroc).
    Despre cealalta victorie, as vrea sa adaug ca shalke e o echipa la care s-au shimbat cam 4-5 titulari fata de sezonul trecut, deci in timp cred ca isi vor reveni si vor ataca un top spot.
    Wolfsburg au destul firepower sa inscrie de cel putin1-2 ori - u Grafite, Dzeko si Diego upfront.
    Wolfs vin dupa o infrangere acasa din partea celor de la Leverkusen 2-3, iar st pauli au fost cei care au administrat etapa trecuta un 3-2 celor de la nurnberg, deci se pare ca e loc prin apararea celor de la nurnberg.
    In concluzie nu vad ce ar putea face Nurnberg ca sa raman cu vreun punct.

  2. Unknown // 23 octombrie 2010 la 10:20  

    Acu Arad-Fc Arges
    Pronostic:X2
    Cota:2,25
    Miza:10
    Ev.Profit:12,5

    Am ales pentru astazi un meci din liga a 2-a din Romania in care se intalnesc doua echipe din a doua jumatate a clasamentului.Acu Arad locul 9 iar Fc arges locul 15.Nici una dintre echipe nu cred ca mai au alte pretentii in afara de evitarea retrogradarii.Argesul este o echipa care a jucat foarte prost in acest sezon ne avand nici o victorie in deplasare anul acesta.Merg cu mare incredere pe un x2 deoarece cei de la arad nu au aratat nici ei mare lucru in acest sezon iar o cota asa mare la un x2 nu poate fi ratata.Cred ca cei de la fc arges vor face primele lor puncte in deplasare in acest sezon.Sa avem noroc!!!

  3. Unknown // 23 octombrie 2010 la 11:34  

    Vasile - Monaco - Valenciennes - 1. Miza: 10 unitati. Cota bwin: 1,95. Castig 9,5 unitati.
    Meci care pe care din prima liga franceza, intre o echipa mult titrata, cu un palmares bogat si un lot actual valoros - Monaco - si o trupa de mana a doua, mult inferioara din toate punctele de vedere celor din principat mai putin clasemnt la zi...) - Valenciennes. Gazdele trebuie as valorifice avantajul terenului propriu, pentru a incepe ascensiunea spre culmile clasamentului, si o vor face la pas. Pronostic cu multa fermitate : 1.

  4. Unknown // 23 octombrie 2010 la 11:39  

    Vasile - Varteks Varazin - NK Istra - 1. Miza: 10 unitati. Cota bwin: 1,45. Castig: 4,5 unitati.
    Aflata intr-o mare forma, echipa gazda va transa cu mare usurinta in favoarea sa disputa cu mult mai modesta sa vizitatoare. Pe teren propriu, Varteks, ca majoritatea echipelor croate, este suverana. In deplasare, Istra este victima sigura. Fara ale comentarii: forma buna de moment si avantajul terenului propriu sunt suficiente in campionatul croat pentru ca echipa gazda, in speta Varteks, destul de mult avansata in clasament fata de Istra (locul 6 contra locul 15...) sa castige la pas. Mai mult ca sigur: pronostic 1.

  5. Unknown // 23 octombrie 2010 la 11:50  

    Vasile: Craiova - Vaslui - 1. Miza: 10 unitati. Cota bwin: 2,45. Castig: 14,5 unitat.
    Meci de mare orgoliu in Banie, unde echipa condusa de Victor Piturca este intr-o forma de zile mari. Pe de alta parte, moldovenii, aflati cu un singur loc deasupra oltenilor in clasament, au invins clujenii si merg bine. Numai avantajul terenului propriu, pricepeera lui Piturca si emulatia gazdelor pot transa disputa in favoarea Craiovei, si o vor face. Solist greu, de cota mare (2,45), dar solist - 1. Succes tuturor, pariati cu curaj, prieteni dragi! Cotele sunt numai niste cifre. Meciul este intre doua echipe, mingea ese tot rotunda, indiferent de cotele aselor de pariuri. :)

  6. Unknown // 23 octombrie 2010 la 12:20  

    Frankfur-Schalke
    Pronostic:2
    Cota:2,45
    Miza:10
    Ev.Profit:14,5

    Bundesliga etapa a 9-a unde se intalnesc doua echipe aflate pe locurile 8 respectiv 16.Gazdele de astazi au facut pana acum cateva meciuri foarte bune,avand victorii importante la echipe precum.Schalke are un inceput dezastruos de campionat acest lucru aratandu-l si locul din clasament.Schalke cred ca va castiga in acest meci deoarece chiar daca intalneste o echipa intr-o forma foarte buna incepe sa isi arata adevarata valoare dupa egalul de etapa trecuta cu Stuttgart in care a obtinut un egal dar Stuttgart chiar daca este si ea intr-o forma proasta totusi este Stuttgart,a venit victoria categorica de pe teren propriu din UCL cu israelieni de la Hapoel Tel Aviv scor 3-1 in care Schalke a jucat foarte bine si a avut un Raul care a jucat ca in zilel bune de la Real Madrid.Inca un argument care ma face sa merg cu mare incredere pe o victorie a celor de la Schalke este intalnirile directe dintre cele 2 echipe Schalke avand 10 victorii iar Frankfurt doar 2 iar 2 dintre intalniri terminandu-se cu o remiza.Sa avem bafta!!!

  7. Unknown // 23 octombrie 2010 la 12:24  

    Acolo era la echipe precum Stuttgart,Kaiserslautern,Nuremberg,M-gladbach

  8. Unknown // 23 octombrie 2010 la 12:38  

    Steaua Rosie Belgrad-Partizan Belgrad
    Pronostic:1
    Cota:2,40
    Miza:10
    Ev.Profit:14

    Un al treilea meci pe care il aleg este derby-ul Serbiei care sper sa nu fie intrerupt din cauza suporterilor sau a altor probleme create de sarbi.Gazdele de astazi sunt pe locul 1 cu 22 de puncte in timp ce oaspetii sunt pe 2 cu 19 puncte.Cred ca gazdele se vor impune in acest meci deoarece in ultimul timp a jucat foarte bine avand in ultimele 5 meciuri 5 victorii iar oaspetii vin dupa o infrangere pe terenul celor de la Braga un meci in care nu au jucat deloc bine si o primit 2 goluri ne marcand nici unul.Steaua Rosie putem spune ca are si un stadion care va fi arhiplin si ii va sustine pana la fluierul final.Intalnirile directe intre cele 2 echipe arata o victorie in plus a gazdelor care au castigat 5 intalniri cu Partizan si au pierdut 4 nici un meci nu s-a terminat co remiza.Cred ca Steaua Rosie Belgrad anul acesta va castiga campionatul fara probleme deoarece au o echipa echilibrata cu un lot valoros si joaca foarte bine.Sa avem bafta!!!

  9. Unknown // 23 octombrie 2010 la 13:04  

    Postez aici simultan 2 predicitii pt week-end aka concursul bwin

    user bwin: perseverance
    cont google: dragos75s

    1) Liverpool - Blackburn 1

    cota 1.65
    miza 10 u
    profit potential 6.5

    argumentele mele sunt: diferenta de clasa intre echipe, terenul propriu, faptul ca vedetele liverpool au fost odihnite pt acest meci si mai ales faptul ca este primul meci acasa de la schimbarea patronului. Motivatia ar trebui sa fie fenomenala.


    2) Birmingahm - Blackpool 1 DNB

    cota 1.34
    miza 4u
    profit potential 1.36

    ma bazez pe recordul excelent pe teren propriu Birmingham. De asemeni consider ca entuziasmul initial si seria de rezultate bune a Blackpool I-au facut supraevaluati. Aceasta echipa nu are mijloacele pt PL si acest lucru se va vedea.

  10. LDP Joint Activity Regional Cooperation in Southeast Europe // 23 octombrie 2010 la 15:59  

    Predictia 1.
    Chelsea – Wolverhampton
    Pronostic: 1 (Handicap 0-2)
    Cota bwin:2,10
    Miza:10
    Profit:11

    Am sa merg pe mana lui Chelsea astazi si a masinariei de goluri Didier Drogba. In primul rand Chelsea nu a mai incasat gol acasa de aproape 700 minute, are cel mai bun procentaj pe teren propriu (4 din 4) cu un golaveraj zdrobitor 14:0. Etapa trecuta londonezii s-au intercut in ratari pe terenul lui Aston Villa, astazi insa au in fata un adversar mult mai slab care la ultima vizita aici acum 11 luni a incasat 4 goluri . Wolves sunt pe 18, loc retrogradabil, fara victorie in deplasare in acest sezon (doar 1p afara din 12 posibile) si vin dupa un egal acasa cu West Ham si 2 infrangeri la Wigan si acasa cu Villa. Vazand echipele probabile (Chelsea: Cech, Ferreira, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Mikel, Anelka, Drogba, Malouda.Wolves: Hahnemann, Van Damme, Stearman, Berra, Foley, Jarvis, Edwards, Jones, Ward, Fletcher, Doyle) si avand in vedere datele de mai sus, cred ca victoria albastrilor este sigura astazi, ramane doar de vazut daca vor reusi sa acopere diferenta de goluri a handicapului ales. Bafta!

  11. Unknown // 23 octombrie 2010 la 16:12  

    Fc Sochaux Montbeliard - Fc Toulouse
    PonT: 1
    Miza: 10u
    Cota: 2.25
    Ev.castig: 12.50u

    Etapa cu numarul 10 in Ligue 1 , am ales ultimul meci al serii ,cel dintre Sochaux si Toulouse. Cele doua echipe sunt despartite in clasament de 1 punct , respectiv Toulose locul 8 cu 14 puncte , iar Sochaux pe 10 cu 13 puncte.Ambele echipe vin dupa o infrangere, Sochaux vine dupa un 2-0 incasat la Montpellier,pe cand Toulouse a jucat pe teren propriu fiind invinsa cu 0-2 de PSG. Oaspetii nu au mai obtinut o victorie de 5 etape , in timp ce gazdele de astazi au 4 victorii in acest sezon , insa toate obtinute pe tren propriu, in deplasarii fiind o catastrofa 4 infrangeri din tot atatea meciuri. Mizez pe victoria gazdelor , statistica arata faptul ca in 10 confruntari directe, victoriile sunt impartite in mod egal ,5 victorii Sochaux si 5 Toulouse. Deci mizez pe victoria gazdelor , sunt sigur ca va fii o victorie muncita , ma gandesc la un 1-0 . Sa asteptam rezultatul final. NoRoC !

  12. LDP Joint Activity Regional Cooperation in Southeast Europe // 23 octombrie 2010 la 16:19  

    Bayer Leverkusen - Mainz
    Pronostic: peste 3,5
    Cota bwin: 2,45
    Miza: 10
    Profit: 14,5
    Leverkusen si Mainz sunt intr-o forma excelenta! Oaspetii vin pe BayArena dupa 7 victorii consecutive si o infrangere, aceasta din urma inregistrata etapa trecuta pe teren propriu in meciul cu HSV. Rezultatul este insa mincinos, Mainz a jucat din nou foarte bine iar cei 3 jucatori din fata – Holtby, Schurrle si Szalai – au fost aproape de neoprit, golul oaspetilor venind pe final la o faza create de Ze Roberto. Mainz are un procentaj de 66% meciuri over 2,5 goluri in deplasare (2/3) iar Bayer un procentaj de 75% (3/4) in meciuri de acasa. Gazdele vin dupa Victoria de la Wolfsburg (3-2) si egalul alb din Europa League de pe terenul lui Aris Salonic. Voi risca putin si am sa merg pe cel putin 4 goluri inscrise. Merg pe principiu ca in Germania se inscrie usor daca se dau 3 goluri, al patrulea gol poate veni oricand. Leverkusen are 4 din cele 8 meciuri jucate in acest sezon incheiate cu peste 3,5; intre acestea si acel halucinant 3-6 cu ‘Gladbach de pe BayArena. Mainz a invins atat la Munchen, cat si la Bremen sau Wofsburg inscriind cel putin 2 goluri, de ce nu ar face-o si aici? Cu siguranta ca oaspetii nu sunt descurajati dupa esecul de saptamana trecuta asa ca ma astept la un meci antrenant cu goluri de ambele parti si un joc pe contre in care invingatorul va fi dificil de anticipat.

  13. LDP Joint Activity Regional Cooperation in Southeast Europe // 23 octombrie 2010 la 16:30  

    Predictia 3.
    Real Zaragoza – FC Barcelona
    Pronostic: 1 (Handicat 1-0)
    Cota bwin: 1,7
    Miza: 10
    Profit: 7
    Barcelona parca incepe sa-si tureze motoarele dupa 2-1 cu Valencia si 2-0 cu Copenhaga in Liga. Messi a facut un meci slab etapa trecuta insa la mijlocul meciului a fost din nou omul meciului. In fata Zaragozei, oaspetii nu vor avea mari problema echipa gazda fiind intr-o cadere libera de cateva sezoane. Anul acesta dupa 7 meciuri, Zaragoza a strans doar 3p (2 acasa si 1 in deplasare). Barcelona pe de alta parte a castigat toate cele 3 meciuri din deplasare – cu Atletico, Athletic si Racing – doua dintre ele la handicap. In meciuri din sezonul trecut, extraterestrii s-au distrat cu adversarii de astazi: 6-1 acasa si 2-4 pe Estadio la Romareda. Merg fara emotii pe mana formatiei blau-grana si a unei victorii liniste la cel putin 2 goluri diferenta.

  14. Cleric // 23 octombrie 2010 la 17:59  

    pick #2:
    Craiova - Vaslui
    bet: draw or vaslui(double chance)
    cota: 1.48
    miza: 10u ; profit: 4.8

    Vasluiul pare a fi o noua echipa odata cu sosirea lui Hizo, au dat 5 goluri celor de la CFR saptamana trecuta.
    Daca pana acum aveam indoieli asupra antrenorului de la vaslui (pe vremea spaniolului Lopez Caro), acum pe langa un cumul de jucatori valorosi, se pare ca vasluienii au si un antrenor competent.
    La Craiova a venit Piturca si au batut Brasov, U Cluj, TG Mures,,, dar abia acest meci va fi un adevarat test.
    De la inceputul sezonului s-a zis ca nou promovatele din acest an sunt sub medie, si deasemenea ca Brasov se va lupta la retrogradarem, deci victoriile craiovei nici o surpriza.
    O alta cota buna e vaslui DNB la 2.05 oferit de bwin (in alte parti cota e si mai mare), dar sa ne multumim cu acest 1,48.

  15. Cleric // 23 octombrie 2010 la 18:05  

    pick #3:
    Liverpool - Blackburn
    bet: Liverpool to win
    odds: 1.65
    miza: 10u , profit: 6.5

    Aici cred ca treaba e destul de simpla si meciul va decurge one way, si anume spre poarta celor de la blackburn.
    Daca ne uitam pe statistica , vedem 9 victorii liverpool, 5 egaluri, si doar 1 victorie in dreptul celor de la blackburn.
    Liverpool a odihnit o parte din titulari in deplasarea de la napoli, Roy Hodgson declarand ca se va axa pe victorie in meciul de campionat - de maine.
    Sunt sigur ca fanii vor veni sa-si incurajeze echipa, si victoria celor de la liverpool va fi doar o formalitate.

  16. cristy88 // 23 octombrie 2010 la 21:30  

    Sporting Braga - Olhanense
    Câte goluri va marca echipa 1 în a 2-a repriză?
    Pronostic: 1 Gol cota 2.55 pariu 10 u/prof 15.5
    braga intalneste in aceasta seara o surpriza din campionatul portugaliei olhanense care ocupa locul 3 dupa 7 etape in timp ce gandele ocupa locul 6 cu 11 pcte,un punct mai putin ca si oaspetii de astazi.cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori pana acum,ambele meciuri fiind castigate de gazdele de astazi.cred ca prima repriza va fii una echilibrata iar in cele din urma datorita experientei mai mari braga va marca un gol in aa 2 repriza reusind sa castige acest meci.


    CF Valencia - RCD Mallorca
    Care echipă va primi cele mai multe cartonaşe galbene?
    Pronostic: RCD Mallorca
    cota 2.05 pariu 10u/prof 10.5 u
    in aceasta seara se intalnesc ocupantele locului 4 si 13.valencia a jucat foarte bine meciul trecut in de plasare la barcelona in prima repriza dar in a 2 repriza s-au cam stins,in timp oaspetii de astazi au pierdut acasa cu 1-0. Cred ca datorita faptului ca valencia este o echipa mai tehnica si pentru ca este gazda in aceasta seara va presa mai mult si oaspetii de astazi v-or trebui sa faulteze mai mult riscand sa primeasca cartonase galbene mai multe .




    Guarani - Atletico GO
    Pauză sau final (pariul e câştigător dacă rezultatul e corect la pauză sau la finalul jocului)
    Pronostic: X
    1.65 MIZA 10 U /prof 6.5
    un meci din campionatul Braziliei unde echipa gazda din 15 meciuri acasa are 7 victorii,7 egaluri si o infrangere in timp ce echipa gazda nu are nici un egal in ultimele 10 meciuri cred ca in aceasta seara acest pronostic va iesi.Cele 2 echipe s-au main intalnit o data rezultatul final fiind 1-1. mult noroc

  17. ionutd28 // 23 octombrie 2010 la 22:57  

    Banik Ostrava - FK Jablonec
    Pronostic:1
    Cota:2.4
    Miza:10
    Ev.Profit:14

    Banik Ostrava v FK Baumit Jablonec este un alt meci din campionatul ceh.
    Cota oferita pentru a castiga acest meci de catre Banik mi se pare exagerata (undeva in jurul lui 2.4 -2.6) avand in vedere evolutia lui Banik de pe propriul teren, dar si evolutia celor de la Jablonec din deplasare.
    Revenind la meci, Jablonec se gaseste, dupa disputarea a 12 etape, pe locul 6 cu 17 puncte. Din cele 17 puncte stranse nu mai putin de 16 sunt de pe teren propriu, asa ca evolutia acestora in deplasare este jalnica, a strans doar 1 punct in 5 meciuri.
    Banik se gaseste pe locul 12 cu 12 puncte, din care nu mai putin de 10 sunt stranse acasa.
    Asadar avem un meci intre o echipa gazda care joaca foarte bine acasa si o echipa oaspete care nu misca in deplasare.
    Nici statistica nu este de partea celor de la Jablonec. Ultimele 4 deplasari pe terenul celor de la Ostrava , au insemnat tot atatea infrangeri (din care 3 la o diferenta de 2 goluri).

  18. ionutd28 // 23 octombrie 2010 la 22:58  

    FC Zbrojovka Brno - 1.FC Slovacko
    Pronostic:under 2.4
    Cota:1.75
    Miza:10
    Ev.Profit:7.5

    FC Zbrojovka Brno - 1. FC Slovacko este o disputa care conteaza pentru campionatul din Cehia, prima liga.

    La meci toate drumurile duc catre un under 2.5

    Statistica arata ca cele 2 echipe joaca foarte precaut cand s-au intalnit. Acasa la Brno cele 2 echipe s-au mai intalnit pana acum de 4 ori, 3 victorii pentru echipa gazda, toate cu scorul de 1-0 si un rezultat de egalitate, scor 0-0.

    Anul trecut cele 2 au avut urmatoarele procente pentru under 2.5: Brno -53%, iar Slovacko - 67%.

    In ceea ce priveste forma de moment ambele echipe vin dupa infrangeri. Brno are o serie de 3 meciuri fara vreun punct, in timp ce Slovacko a strans si ea 2 meciuri fara victorie.

  19. ionutd28 // 23 octombrie 2010 la 22:59  

    Gaziantep Bld Spor - Altay Izmir
    Pronostic:under 2.5
    Cota:1.75
    Miza:10
    Ev.Profit:7.5

    Gaziantep BLD Spor - Altay Izmir este un meci care conteaza pentru campionatul de fotbal din Turcia, liga a doua.

    Este un campionat in care se incriu putine goluri, fiind catalogat in categoria under 2.5 goluri.

    Meciul pe care l-am ales il voi juca la under 2.5 goluri.

    Gaziantep este o echipa care in sezonul trecut a avut un procent pentru under 2.5 goluri de 62%, de partea cealalta, Altay a avut un procent pentru under 2.5 de 59 %. Prin urmare ambele echipa se incadreaza in acesta categoria echipelor care incriu putine goluri.

    Al doilea argument in alegerea acestui pont este cel al rezultatelor directe:

    - cele 2 echipe s-au mai intalnit , pe terenul celor de la Gaziantep, de 5 ori, 3 rezultate de egalitate si cate un suces pentru fiecare. Gaziantep a castigat cu 4-0, Altay cu 2-1, iar rezultatele de egalitate s-au terminat toate cu scorul de 0-0 (acestea fiind si ultimele 3 rezultate dintre cele 2 ehipe).

  20. Admin // 24 octombrie 2010 la 04:30  

    Alkmmar - Willem H1
    Cota: 1,53
    Miza: 10 u
    Castig: 5,3 u

    Dupa un inceput de campionat ezianta, Alkmaar incepe sa-si revina, atacand locurile fruntase. Desi abia pe 7, are toate sansele sa salte acum, cand intalneste lanterna rosie, Willem. Cum pana acum, gazdele nu au reusit vreo victorie la doua goluri, e clar ca aceasta trebuie sa vina, si vorba aia, daca nu cu lanterna, atunci cu cine? Linia de clasament afara a oaspetilor este sugestiva: 0-1-4, 1-10, deci e clar: va fi macel acolo.

  21. Unknown // 24 octombrie 2010 la 13:38  

    PSG - Auxere
    Pont: 1
    Cota: 1.65
    Miza: 10u
    Ev.Castig: 6.50u

    Ultimele meciuri din etapa cu numarul 10 din Ligue 1 , printre care si cel dintre cei de la PSG si fosta echipa a lui D.Niculae , Auxere. Ambele echipe joaca in competitii europene Auxere activand in Champions League , insa joaca intr`o grupa letala cu echipe care sunt favorite la castigarea trofeului precum Real Madrid , Ajax , Ac Milan.Oaspetii nu merg deloc bine unde din 3 partide Auxere nu a reusit sa obtina nici un punct fiind invinsa de fiecare data. Pe cand gazdele de la PSG sunt in Europa League si merg foarte bine , ocupand primul loc din Grupa J , avand adversari precum Sevilla , B.Dortmund , K.Lviv. In Ligue 1 aceiasi situatie , Auxere se bate la retrogradare , ocupand penultima pozitie cu 8 puncte , obtinute din o victorie (si aceea cu nou promovata Arles) si 5 remize. In timp ce "Les Parisiens" se afla pe locul 6 cu 15 puncte , fiind neinvinsa de 5 etape in Ligue 1. Printr`o victorie astazi trupa lui Antonie Koumbouare ar urca 4 poziti ajungand pe locul 2 cu 18 puncte , la 1 singur punct de liderul Rennes.Merg pe mana lui PSG ,care sunt sigur ca vor profita de pasa proasta prin care trec oaspetii de la Auxere si vor obtine toate cele 3 puncte puse in joc.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct