Bonus 200% la bwin


BETFORCASH - pariuri sportive


Incepand cu data de 18 februarie 2011, bwin ofera, pe o perioada LIMITATA, un bonus de 200% pana la 100 RON noilor clienti romani. Adica iti tripleaza prima depunere! Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont la bwin, sa depui minim 30 RON (sau 50 RON, daca vrei sa beneficiezi de bonusul maxim de 100 RON) si vei primi banii spre a-i inmulti :).
Noi credem ca este o oferta care merita incercata, de aceea o si promovam aici pe betforcash, si recomandam sa deschizi cont chiar acum! In continuare, bannerul promotiei plus termenii si conditiile bwin:


''Incepand de astazi, 18.02.2011, bwin ofera un bonus special pentru a veni in sprijinul jucatorilor noi de pariuri sportive online si le tripleaza depozitul initial pana la 100RON. Jucatorii noi inregistrati vor avea astfel un capital mult mai mare de inceput si se vor putea bucura pe deplin de oferta nostra de pariuri!

Exemplu: depozitezi 30 RON, primesti bonus alti 60 RON si vei avea 90 RON disponibili pentru a paria pe echipele tale favorite!''

bwin Affiliate Marketing Team


promotia e valabila pana pe data de 28.02.2011

suma minima care poate fi depusa este de 30 RON

valoarea maxima ce poate fi creditata ca bonus este de 100 RON

deschideti contul cu un click pe bannerul/linkul oferit de betforcash

depunerea trebuie facuta la maxim 10 zile dupa deschiderea contului.

suma totală depusă trebuie să pariată cel puţin o dată, iar bonusul trebuie pariat de 8 ori în termen de două luni de la primirea bonusului, indiferent de cota sau de tipul de pariu (single, combo)

bonusul nu poate fi utilizat decat pentru pariuri sportive

pentru orice alte aspecte, se aplica termenii si conditiile generale bwin


Promotia este limitata si exclusiva. Pentru nelamuriri nu ezitati sa folositi comentariile.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct