Bwin Bonus 200%


BETFORCASH - pariuri sportive

Bwin ofera un bonus de bun venit de 200% pana la 100 lei!!! Cu alte cuvinte, o depunere de 50 de lei va aduce inca 100 lei in plus in cont! Este singurul bonus de o asemenea magnitudine existent pe piata pariurilor sportive. Oferta este limitata (informatii mai jos) asa ca grabiti-va!

Click aici si deschide acum un cont la bwin pentru a primi 200% bonus pana la 100 lei

Termeni si conditii:
  • E posibil ca atunci cand veti da click pe bannerele/linkurile betforcash participante la promotie sa va intampine o pagina care anunta bonusul vechi de 100%. Nu va ingrijorati, este o eroare si garantam ca veti primi bonusul de 200% daca faceti contul de pe acest website.
  • Primul dvs. depozit trebuie să aibă o valoare minimă de RON 30 (sau echivalentul acestei sume în altă unitate monetară) si trebuie realizat in maxim 10 zile de la deschiderea contului (si pana la sfarsitul promotiei)
  • Suma totală depusă trebuie să fie pariată cel puţin o dată, iar bonusul trebuie să fie pariat de cel puţin 7 ori pe unul sau mai multe pariuri sportive la bwin (în termen de două luni de la primirea bonusului) înainte de a putea fi încasat în bani lichizi.
  • Bonusul nu poate fi utilizat pentru alte produse oferite de bwin (Casino, Poker, Games, Pariuri hipism).
  • Promoţia este valabilă până la data de: 7/31/2011 11:45 PM (GMT +1).

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct