William Hill


BETFORCASH - pariuri sportive


William Hill reprezinta poate cel mai mare nume din industria jocurilor de noroc. Personal am senzatia ca am auzit de britanici inainte sa aud de Astra Sport Bets. Will Hill nu a fost promovata pe betforcash din pricina faptului ca in proportie covarsitoare pariorul roman nu alege calitatea, statistic vorbind. Am decis insa sa promovam inca o data ceea ce merita cel mai mult, mai ales ca avem cititori de un alt nivel decat marea masa.




Will Hill se remarca prin cotele destul de bune, uneori cele mai bune de pe piata, prin siguranta si calitatea oferite, prin varietatea pariurilor mai ales in fotbal si tenis, prin oferta live sau prin live streaming. Suportul este excelent iar taxele sunt aproape inexistente.

Bookmakerul britanic nu are practic niciun punct slab, cu exceptia ofertelor promotionale. Will Hill nu ofera deocamdata bonus de bun venit pentru clientii romani. Ai insa acolo o platforma serioasa cu multiple optiuni de castig.

Daca vrei sa adaugi o casa de pariuri serioasa in "portofoliul" tau, Will Hill este aceea. Noi o recomandam cu toata responsabilitatea.

Joaca acum la William Hill!

Andrei Pavel Punct