Oferta Wimbledon Victor Chandler


BETFORCASH - pariuri sportive


Oferta Victor Chandler | Oferta Doxxbet | Oferta Gamebookers | Oferta Bwin

UPDATE: Oferta a expirat. Poti insa profita de bonusul de 100% pana in 10 euro, moneyback daca pariezi pe primul marcator la europeanul U21 si jucatorul nu inscrie primul dar inscrie in alt moment al meciului sau moneyback daca pierzi un singur meci de pe un bilet de minim 5 meciuri.


Victor Chandler vine cu cea mai tare oferta pentru competitia de la Wimbledon. Iti da banii inapoi in caz ca turneul va fi castigat de Andy Murray sau Caroline Wozniaki!!! Daca Andy sau Caroline isi adjudeca Wimbledonul, toate pariurile outright pierdute vor fi returnate in limita a 100 lire sterline !!! Poti paria astfel pe triumful lui Federer si Nadal si esti asigurat in caz ca invingatorul va fi Murray. La fel si pentru feminin. O super-oferta de care trebuie sa profiti pana la startul competitiei. Avand in vedere aceste lucruri deschide acum un cont la VC de pe un link participant la promotie si vei beneficia si de bonusul la depunere de 100% pana la 10euro / 40lei.

Click Here

Termeni si conditii:
  • suma maxima restituita: 100 lire sterline
  • Se aplica pentru pariurile Single plasate pe castigator si pentru partea castigatoare din pariurile Each-Way
  • Daca Andy Murray castiga titlul atunci toate pariurile outright pe jucatori masculini vor fi rambursate
  • In cazul in care Caroline Wozniacki castiga, atunci pariurile outright plasate pe turneele feminine vor fi rembursate.
  • Se aplica numai pentru pariurile single, plasate pe internet si mobil.
  • Oferta disponibila pana la inceputul turneului pe 20.06.2011

2 comentarii

  1. dani // 19 iunie 2011 la 00:17  

    deci la oferta asta pot sa pun si federer si nadal si djokovic sa zicem si imi da banii inapoi pe toate pariurile daca e sa castige muratura?

    mi se pare prea tare si la ei pe site nu gasesc ceva sa zic oficial ... e sigura oferta?

  2. Admin // 19 iunie 2011 la 02:30  

    da, poti sa pui ce vrei, atata timp cat te incadrezi in cele 100 de lire.

    oferta e foarte sigura. poate ca n`am avut noi cele mai bune rezultate in ultima vreme dar chiar sa mintim utilizatorii n`am ajuns: http://www.victorchandler.com/vcbet/ro-ro/pages/show/77411-oferta-speciala-pentru-turneul-wimbledon

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct